Bamboe vloeren

Geef uw interieur een nieuwe look met bamboe vloeren

Bent u toe aan een nieuwe look voor uw interieur? Heeft u al meubels uitgezocht maar wilt u uw woning een finishing touch geven met een nieuwe vloer? Kies dan eens voor een van de bamboe vloeren van Vloer & Design. Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in houten vloeren en wij geven uw woning dan ook in een handomdraai een nieuwe look met de keuze voor een van onze vloeren.

Kies voor bamboe vloeren

U wilt uw woning een nieuwe uitstraling geven door middel van een nieuwe vloer. Enerzijds moet het er mooi uitzien, anderzijds wilt u er wel verzekerd van zijn dat uw investering een leven lang mee gaat. U gaat voor kwaliteit. Dat snappen wij bij Vloer & Design als geen ander. Wij raden u dan ook aan om eens te kiezen voor onze bamboe vloeren.

Een ecologisch verantwoorde keuze

De fijne structuur van de reuzenbamboe, ofwel Moso, zorgen ervoor dat bamboe uitermate geschikt is voor toepassingen in interieur. Bamboe is een van de snelst groeiende gewassen ter wereld en kan in ongeveer vier jaar volgroeid zijn. Dit in tegenstelling tot de traditionele houtbouw, waarbij sommige houtsoorten wel 70 jaar nodig hebben om te volgroeien.

Bamboe vloeren

Vanwege deze snelle groei blijft de reductie van het bosbestand beperkt, waardoor het kappen op milieuvriendelijke wijze gebeurt. Wanneer u dus kiest voor vloeren van bamboe, bent u dus verzekerd van een duurzame vloer, die op ecologisch verantwoorde wijze is geproduceerd.

Eigenschappen

Vloer & Design heeft een ruim assortiment aan vloeren van bamboe. Deze vloeren zijn in diverse kleuren te bestellen. Licht caramel, of diep donkere tinten: het kan allemaal. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van een keuze. Wij geven u hieronder een overzicht van een aantal redenen waarom u voor een dergelijke vloer zou moeten kiezen:

  • Op ecologisch verantwoorde wijze geproduceerd
  • Duurzaam materiaal
  • Resistent tegen kromtrekken of vervormen
  • Bamboe is makkelijk hanteerbaar en schoon te houden
  • Hoge hardheid en isolerend

Contact Vloer & Design

Bent u overtuigd van de mogelijkheden van deze vloeren? Maar bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf dat u van advies kan voorzien en mee kan helpen met het maken van de juiste keuze voor uw woning? Geen probleem, neem contact op met Vloer & Design. Wij zijn gevestigd in Arnhem en maken vele klanten in de regio tevreden. Bel 026-4420591 voor meer informatie over bamboe vloeren en hopelijk zien wij u snel!