Over ons

Wie zijn wij?

Vloer & Design is ontstaan door het samensmelten van twee bedrijven. Dennis Timmer en Richard Bouma hebben na een eigen carriėre en jarenlange samenwerking in 2017 de krachten gebundeld. Sindsdien hebben wij gebouwd aan een sterke moderne organisatie waar vakmanschap, communicatie en een persoonlijke benadering de volle aandacht krijgt. Iedereen binnen ons bedrijf heeft een eigen specialiteit waar niet alleen wij, maar ook u blij van wordt.

Wij stellen ons graag aan je voor

Richard Bouma
(Vennoot-verkoop en advies/marketing)

richard

Richard heeft in de afgelopen 22 jaar veel kennis en ervaring opgedaan die bruikbaar is bij het advies en de verkoop van vloeren, vloerverwarming, schadetaxatie en mediation.  Hij is gecertificeerd op vele gebieden en weet veel van bouw, warenkennis en vochthuishouding in een gebouw. Naast verkoop en advies zorgt hij voor de marketing en het aansturen achter de schermen. 

Dennis Timmer
(Vennoot-teamleider en parketteur)

dennis

Dennis heeft in zijn loopbaan van ruim 22 jaar zeer veel ervaring opgedaan op het gebied van installatie, reparatie en onderhoud van vloeren. Niet alleen op particulier gebied maar ook op projectmatig gebied is hij zeer ervaren. Voorbeelden zijn: Vloeren voor de kledingwinkels van  Sting en renovaties van vele ING-kantoren en installatie werk aan musea in binnen en buitenland. Dennis is samen met Richard vennoot en zij zorgen samen voor het coördineren van het team. Dennis neemt ook zelf menig project voor zijn rekening.

Sandra van Lente
(Officemanager en planner)

sandra

Sandra is de spil in het ‘office wiel’.  Zij staat voor heldere communicatie en duidelijke afspraken. Tevens zorgt ze voor een betrouwbare planning, is ze oplossingsgericht en zorgt samen met Ingrid voor alle office werkzaamheden. Als ex-ondernemer weet Sandra wat er nodig is om een bedrijf succesvol te runnen.

Ingrid van Hees
(Financiële administratie en algemeen office werk)

Ingrid verzorgt onze administratie en klantenbeheer. Ze geeft cijfermatig inzicht om te zorgen dat wij een gezond bedrijf blijven en is Sandra haar directe collega.

Roberte is onze leerling parketteur.  Na een paar jaar stoffering is hij overgestapt naar ons bedrijf met de uitdrukkelijke wens het vak te leren van de beste. Hij rouleert bij alle collega’s en heeft aanleg voor dit werk. Roberto houdt van aanpakken en is leergierig dus een welkome aanvulling bij ons team. De theorie voor zijn rijbewijs heeft hij gehaald dus nu is het tijd voor de praktijk. Zo bereidt hij zich samen met ons voor op een toekomst om met een eigen V L O E R & D E S I G N vervoermiddel erop uit te gaan!

Eric Jansen
(Parketteur) 

eric

Eric is als ex-Bruynzeel medewerker een vloerenlegger pur sang met ruime ervaring en een indrukwekkende staat van dienst. Hij is een prettig persoon in de omgang werkt heel precies en weet van aanpakken. Zijn hobby is houtbewerken en houtsnijden.

Erik Hoogland
(Parketteur)

Erik is een oud-collega van Eric. Erik heeft ook een indrukwekkende loopbaan waardoor hij veel expertise en ervaring heeft. De meeste jaren heeft hij doorgebracht bij Bruynzeel vloeren als parketteur en projectleider. Traditioneel parket is zijn liefhebberij.

Wij zijn trots als vennoten om met zo’n fantastisch team gespecialiseerde mensen te mogen samenwerken! Wij ervaren dat dit grote meerwaarde biedt voor al het particuliere en projectmatige vloerwerk. 

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op en ontdek onze werkwijze.