fbpx

Par-ky

“Par-ky noem ik de vloeren van nu en de toekomst”

Parky is parket dat de warmte en het unieke design van een houten vloer combineert met de vele voordelen van laminaat.  Zo is Parky gemakkelijk te installeren en te onderhouden. De toplaag van Par-ky is een fineer laag wat de meeste mensen afschrikt maar dit zou geheel onterecht zijn! De eigenschappen van Par-ky zijn zo voordelig dat deze het makkelijk wint van een lamel vloer met een dikkere toplaag. Ik heb als partner van V L O E R & D E S I G N ruim 23 jaar positieve ervaringen privé met dit product en ben zelf zeer enthousiast over Par-ky. Wij hebben thuis de Deluxe+06 op vloerverwarming in de sortering Rustig light met de lakafwerking Ivory Oak. Een prachtige licht eiken vloer die extreem mat en natuurlijk eruit ziet. Ook in de ruimte met de wasmachine ligt Par-ky omdat de klasse 33 meer inhoud dan ‘geschikt voor intensief gebruik’. Deze voldoet ook aan een test waarbij water 12 uur lang op de vloer moet kunnen liggen zonder directe gevolgen. Ik kan u vertellen dat dit ook klopt uit eigen ervaring! Informeer vooral naar dit product bij onze showroom en zet zelf ook alle vooroordelen opzij. Par-ky heeft niet alleen met de meeste modellen limited lifttime warranty maar is ook een perfect ecologische keuze. Je kunt echt leven op een Par-ky vloer. De series zijn uitgebreid met 22cm brede planken met mooie volle lengtes. De summit is er in een Prime sortering eiken (waar vindt je dit nog voor deze prijs) en een Rustic Light afgelakt met de Diamond titanium lak een beresterke vloer geschikt voor een gezinsleven! Par-ky is verkrijgbaar vanaf € 41,50 per m2. De Summit 06 Essence brede delen zijn in de aanbieding voor maar € 66,75 m2.

Een duurzame keuze

Hout is een kostbaar materiaal. Daarom springen we er zuinig mee om: we gebruiken telkens maar een fijne laag hout voor de bovenste afwerking. Elke boom die we gebruiken komt uit duurzaam beheerde bossen, elke plank is volledig recycleerbaar. Een circulair verhaal dus, want daarnaast halen we onze energie deels uit zonne- en windenergie op de site, en gebruiken we zaagsel en schilfers uit ons atelier als brandstof in de winter. Voor ons is de toekomst CO2-vrij.

Écht hout

Echt hout, dat voel je. Daarom is elke Parky plank afgewerkt met een toplaag in authentiek hout, in eiken- of notenhout. Net als bij een massieve houten vloer zijn geen twee planken dezelfde. Een mooie naturelle look dus, gecombineerd met de warmte van hout

Supersterk en krasbestendig

Krasbestendig
Parky vloeren zijn ultrasterk. Onze nieuwe Titanium finish telt acht stevige vernislagen. Dat maakt je vloer nóg beter bestand tegen krassen en klaar voor intensief gebruik.

Supersterk
Elke plank bestaat uit een high density fibreboard (HDF), waardoor ze sterker en stabieler zijn dan massief of halfmassief parket. Gebruik ze met een gerust hart voor de vloer in je keuken, of voor grotere projecten met veel beloop, zoals een hotellobby, een kantoorruimte of een boetiek.

Waterdicht oppervlak

Het leven is soms morsig. Gelukkig zijn je vloeren daar tegen bestand. Elke Parky plank heeft een waterdicht oppervlak, op voorwaarde dat je vlekken of plassen binnen de 12 uur schoonmaakt. Zowel de planken zelf als de groeven zijn beschermd, dankzij het Aqua Sealing Complete systeem dat je vloer tot in de kleinste hoekjes beschermt.

Een indruk van alle designs