Par-ky

It’s good to live on wood

Parky is een parket dat de warmte en het unieke design van een echt houten vloer combineert met de voordelen van laminaat.  Zo is Parky gemakkelijk te installeren en te onderhouden. De toplaag van Par-ky is een fineer laag. Maar laat u niet afschrikken! De eigenschappen van Par-ky zijn zo goed dan deze het makkelijk wint van een lamel vloer met een dikkere toplaag. Ik heb als vennoot van V L O E R & D E S I G N al 22 jaar ervaring met dit product en ben zeer enthousiast over Par-ky.Wij hebben thuis de Deluxe+06 met de kurklaag op vloerverwarming in de sortering Rustig light met de lakafwerking Ivory Oak. Een prachtige licht eiken vloer die extreem mat en natuurlijk eruit ziet. Ook in de ruimte met de wasmachine ligt Par-ky omdat de klasse 33 meer inhoud dan ‘geschikt voor intensief gebruik’. Deze voldoet ook aan een test waarbij water 12 uur lang op de vloer moet kunnen liggen zonder gevolgen. En ik kan u vertellen dat dit zo is uit eigen ervaring. Informeer dus vooral naar dit product bij onze showroom en zet alle vooroordelen opzij. Par-ky heeft niet alleen met de meeste modellen limited lifttime warranty maar is ook een perfect ecologische keuze. Wij kunnen echt leven op een Par-ky!

Een duurzame keuze

Hout is een kostbaar materiaal. Daarom springen we er zuinig mee om: we gebruiken telkens maar een fijne laag hout voor de bovenste afwerking. Elke boom die we gebruiken komt uit duurzaam beheerde bossen, elke plank is volledig recycleerbaar. Een circulair verhaal dus, want daarnaast halen we onze energie deels uit zonne- en windenergie op de site, en gebruiken we zaagsel en schilfers uit ons atelier als brandstof in de winter. Voor ons is de toekomst CO2-vrij.

Écht hout

Echt hout, dat voel je. Daarom is elke Parky plank afgewerkt met een toplaag in authentiek hout, in eiken- of notenhout. Net als bij een massieve houten vloer zijn geen twee planken dezelfde. Een mooie naturelle look dus, gecombineerd met de warmte van hout

Supersterk en krasbestendig

Krasbestendig
Parky vloeren zijn ultrasterk. Onze nieuwe Titanium finish telt acht stevige vernislagen. Dat maakt je vloer nóg beter bestand tegen krassen en klaar voor intensief gebruik.

Supersterk
Elke plank bestaat uit een high density fibreboard (HDF), waardoor ze sterker en stabieler zijn dan massief of halfmassief parket. Gebruik ze met een gerust hart voor de vloer in je keuken, of voor grotere projecten met veel beloop, zoals een hotellobby, een kantoorruimte of een boetiek.

Waterdicht oppervlak

Het leven is soms morsig. Gelukkig zijn je vloeren daar tegen bestand. Elke Parky plank heeft een waterdicht oppervlak, op voorwaarde dat je vlekken of plassen binnen de 12 uur schoonmaakt. Zowel de planken zelf als de groeven zijn beschermd, dankzij het Aqua Sealing Complete systeem dat je vloer tot in de kleinste hoekjes beschermt.

Een indruk van alle designs