Beton Ciré

ARTURO CONCRETAproject beton ciré

Beton Ciré (beton look) vloeren hebben wij in 2 varianten. De cementgebonden gietvloer ofwel ARTURO komt tegenwoordig het meeste voor.  Dit heeft een reden. Verkrijgbaar in vele kleurschakeringen heeft deze ARTURO betonciré een dikkere laagdikte in vergelijking met het standaard betonciré. BruiZt betonciré heeft een laagdikte van ca 1 á 1.5mm terwijl een cementgebonden gietvloer van ARTURO een laagdikte heeft van 5mm! De wapening is dus vele malen dikker. De ARTURO voeren onze getrainde mensen zelf uit. Om een prijs samen te stellen hebben wij uw gegevens nodig betreffende het uit te voeren stuk vloer. De materialen en tijd zijn bepalend maar net zo belangrijk is de voorbereiding die vaak weggelaten wordt bij het online vermelden van prijzen. De richtprijs zit rond 90,- per m2 maar is geheel afhankelijk van de omstandigheden. Een kant en klare nieuwbouw is wat anders als bestaande bouw. Schroom daarom niet om uw situatie door te nemen en ontdek uw prijs.

arturo-concreta-flyer

kleurenoverzicht-codex-kit-sg-10-en-arturo-concreta

Het voordeel van beton ciré op een rijtje

1 Gewoon over de tegels heen Beton ciré kan in veel gevallen gewoon over bestaand tegelwerk worden aangebracht. De ondergrond moet natuurlijk wel goed vastzitten en redelijk egaal zijn. Hierbij is enig voorwerk/uitvlakwerk nodig.

2 Beton ciré is waterdicht en wordt niet glad Een ander voordeel van beton ciré is dat een compleet waterdichte afwerking is. Het materiaal is zeer geschikt om de wanden of vloeren van de douche of de keuken mee af te werken. En door de coating wordt de vloer niet glad.

3 Naadloos, dus geen vieze voegen Dankzij de gladde afwerklaag is beton ciré makkelijk af te nemen met een nat doekje. Door de naadloze afwerking is er geen sprake meer van vieze voegen of vochtproblemen. Zo blijft de vloer mooi, schoon en kunt u er jarenlang van genieten.

4 KrasvastBeton ciré is enorm krasvast. Zelfs zo krasvast, dat het ook op de trap aangebracht kan worden. Beton ciré is dus zeer geschikt voor gezinnen met kinderen en/of huisdieren, en wordt zelfs in winkels, restaurants en kantoren toegepast. Bekijk onze voorbeeldprojecten om te zien wat er allemaal mogelijk is met beton ciré. Beton ciré is wel minder bestand tegen vallen van harde zware voorwerpen zoals pannen. Reparaties zijn wel plaatselijk mogelijk in veel gevallen.

5 In vele kleuren beschikbaar Nog een voordeel van beton ciré  is dat het in veel kleurschakeringen beschikbaar is. De mortel wordt op kleur gebracht door het toevoegen van pigment. Veelal zijn de grijstinten populair vanwege de strakke en stoere betonlook maar er zijn veel verschillende kleuren mogelijk. Hierdoor is ons beton ciré écht geschikt voor ieder interieur!

6 Ook geschikt voor vloerverwarming Beton ciré is zeer geschikt voor wand- of vloerverwarming/ koeling.

7 Dunne lagen Beton ciré wordt in dunne lagen van 1-3 mm aangebracht. Daardoor wordt de vloer niet veel hoger, waardoor vervelende klusjes zoals het aanpassen van drempels niet nodig zijn. Ook kan het hierdoor op houten trappen worden aangebracht.

bruizt-beton-cire-badkamer
  • U heeft al een een betonciré vloer *vanaf € 76,- per m2 incl 9% b.t.w.
*ondergrond bewerkingen zoals bijv. egaliseren niet inbegrepen aangezien dit bij normale rechte vlakke dekvloeren niet nodig is

Gietvloeren zijn super trendy

Naast beton-ciré vloeren voeren wij ook gietvloeren uit. Een gietvloer geeft je ruimte een strakke en moderne uitstraling. Een polyurethaan, ofwel een kunststof gietvloer, is een naadloze en onderhoudsvriendelijke designvloer. Vind je een unikleur gietvloer saai? Dan hebben we speciaal voor jou de mogelijkheid om 2 kleuren te mengen voor een natuurlijke of echte betonlook uitstraling.