Beton Ciré

Bruizt is een kwaliteitsmerk op het gebied van beton ciré wand- en vloerafwerking.

Het creëren van een stijlvol beton ciré interieur is onze passie. We hebben oog voor detail en kleur en denken graag mee bij het inrichten van je woning om de vloer of  wandafwerking te presenteren die past bij je inrichting en wensen. Daarom werken wij met een klein team samen van uitvoerende specialisten waarbij vakmanschap en topkwaliteit prevaleert. Het blijft immers een natuurproduct waarbij kleine kleurverschillen mogelijk blijven.  Gezien de handmatige verwerking en de beperkte verwerkingstijd blijft het altijd een uitdaging om aanzetten te minimaliseren en een optimaal resultaat te behalen.

 

Bruizt, specialist in beton ciré

  • Beton ciré is een decoratief beton dat wordt gebruikt voor een afwerking van onder andere vloeren, badkamers,  keukenmuren en meubels. Ook heeft Bruizt een speciale waterdichte formule voor in de badkamer en douche.

Alle materialen zijn kwalitatief zeer sterk en slijtvast! Als je kiest voor een vloer of wandafwerking van Bruizt, dan ben je verzekerd van jarenlang woonplezier!

Het voordeel van beton ciré op een rijtje

1 Gewoon over de tegels heen Beton ciré kan in veel gevallen gewoon over bestaand tegelwerk worden aangebracht. De ondergrond moet natuurlijk wel goed vastzitten en redelijk egaal zijn. Soms is enig voorwerk/uitvlakwerk hiervoor nodig.

2 Beton ciré is waterdicht en wordt niet glad Een ander voordeel van beton ciré is dat een compleet waterdichte afwerking is. Het materiaal is zeer geschikt om de wanden of vloeren van de douche of de keuken mee af te werken. En door de coating wordt de vloer niet glad.

3 Naadloos, dus geen vieze voegen Dankzij de gladde afwerklaag is beton ciré makkelijk af te nemen met een nat doekje. Door de naadloze afwerking is er geen sprake meer van vieze voegen of vochtproblemen. Zo blijft de vloer mooi, schoon en kunt u er jarenlang van genieten.

4 KrasvastBeton ciré is enorm krasvast. Zelfs zo krasvast, dat het ook op de trap aangebracht kan worden. Beton ciré is dus zeer geschikt voor gezinnen met kinderen en/of huisdieren, en wordt zelfs in winkels, restaurants en kantoren toegepast. Bekijk onze voorbeeldprojecten om te zien wat er allemaal mogelijk is met beton ciré.

5 In vele kleuren beschikbaar Nog een voordeel van beton ciré van Bruizt is dat het in veel kleurschakeringen beschikbaar is. De mortel wordt op kleur gebracht door het toevoegen van pigment. Veelal zijn de grijstinten populair vanwege de strakke en stoere betonlook maar er zijn veel verschillende kleuren mogelijk. Hierdoor is ons beton ciré écht geschikt voor ieder interieur!

6 Ook geschikt voor vloerverwarming Beton ciré van Bruizt is zeer geschikt voor wand- of vloerverwarming/ koeling.

7 Dunne lagen Beton ciré wordt in dunne lagen van 1-3 mm aangebracht. Daardoor wordt de vloer niet veel hoger, waardoor vervelende klusjes zoals het aanpassen van drempels niet nodig zijn. Ook kan het hierdoor op houten trappen worden aangebracht.

  • U heeft al een een betonciré vloer *vanaf € 76,- per m2 incl 9% b.t.w.
*ondergrond bewerkingen zoals bijv. egaliseren niet inbegrepen aangezien dit bij normale rechte vlakke dekvloeren niet nodig is

Gietvloeren zijn super trendy

Naast beton-ciré vloeren voeren wij ook gietvloeren uit. Een gietvloer van Bruizt geeft je ruimte een strakke en moderne uitstraling. Een polyurethaan, ofwel een kunststof gietvloer, is een naadloze en onderhoudsvriendelijke designvloer. Vind je een unikleur gietvloer saai? Dan hebben we speciaal voor jou de mogelijkheid om 2 kleuren te mengen voor een natuurlijke of echte betonlook uitstraling.