Inslijpen

Inslijpen

Met daarvoor een gepatenteerde machine die, zonder dat daarbij stof vrijkomt, de sleuven in uw vloer slijpt voor de verwarmingsbuizen. Geen ander bedrijf biedt u dit en daar zijn wij bijzonder trots op!

Vrijwel alle bestaande vloeren, of dit nu na oplevering van nieuwbouw is, of in een bestaande situatie, zijn geschikt voor dit systeem. Door sleuven in uw vloer te maken hoeft er geen extra laag te worden aangebracht en wordt uw vloer dus niet verhoogt. U krijgt daarom niet te maken met deurhoogtes die moeten worden aangepast of een aanrechtblad dat ineens niet meer de juiste hoogte heeft.

Een ander voordeel is dat de verwarmingsbuizen direct onder de vloerafwerking liggen. Dat maakt dat de temperatuur sneller en nauwkeuriger te regelen is dan bij traditionele systemen. En dat scheelt natuurlijk weer in energieverbruik en in uw portemonnee! Bovendien is het mogelijk om met zeer lage (35 – 53°C) aanvoertemperaturen van water te werken, waardoor het uitstekend in combinatie met duurzame energiesystemen kan worden gebruikt. Uiteraard kunt u de vloerverwarming aansluiten op een warmtepomp of een hybride ketel.

Wilt u een prijsopgave ontvangen voor het inslijpen of aanleggen van uw vloerverwarming? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel voor een afspraak!

Teven kunt u onze adviseur direct bellen of een whatsapp sturen : Tel 06-25068697 (R. J. Bouma)

Petra en Henk zoeken parketvloer voor hun nieuwbouwwoning met warmtepomp

Bep gaat in appartement met 10Db zwevende dekvloer en vloerverwarming wonen en zoekt parketvloer

Marloes en Yousef zoeken een duurzame parketvloer op vloerverwarming in hun gerenoveerde woning.